37 forventningsfulle fotballentusiaster reiste mandag formiddag til Manchester for å oppleve to Champions Leaguekamper.

Etter diverse flybytter ankom vi storbyen og innlosjerte oss på Hatters hostel, meget sentralt i Manchester. Trøtte som vi var tok vi kvelden etter en kjapp burger.

Tirsdag kveld var det duket for et høydepunkt for Unitedsupporterne, det var nemlig kamp mot CSKA Moskva. Noen valgte å starte dagen på Old Trafford, mens andre besøkte fotballmuseet, katedralen, julemarkedet og diverse butikker i hjertet av Manchester. Tilbake til kampen: Det var et mektig skue som møtte oss når vi vandra inn på tribunen og sammen med 75000 andre opplevde vi en super kveld. United hadde mange store sjanser, men det var CSKA som leda 1-0 til pause. I løpet to magiske minutter snudde United kampen og vant 2-1. En fornøyd gjeng tok trikken tilbake til sentrum og kunne krype til køys.

Onsdag var det Liverpoolgjengens tur til å møte høydepunktet. Og for et høydepunkt det ble. V reiste tidlig inn til Liverpool og brukte dagen i byen. En by som kan vise frem Englands største katedral, Beatles og et fantastisk verftsområde nede i dokken. Det var allikevel kampen vi var kommet for å se. Anfield møtte oss med et massivt trøkk fra både hjemme og bortesupportere. Liverpoolspillerne satte tydeligvis pris på dette og gav oss en oppvisning i angrepsfotball. 7-0 stod det tilslutt og vi forlot stadion med glis som gikk helt rundt.

Det har vært en flott tur med mange høydepunkt og når så flotte folk fra ulike klasser reiser på tur blir man kjent på nye måter.