Reisedagen er igang. En gjeng har vært å jogga i Central Park, vårt siste NY-måltid er spist og vi er nå på vei til Rio. Mens vi gleder oss til sol og varme ser vi tilbake på fantastiske dager i New York.

160409 studietur til New York og Rio dag 2 og 3 (11)Lørdagen starta med en flott løpetur i Central Park. Etter halvannen time var vi tilbake på hotellet og resten av dagen var til fri disposisjon. Noen hadde allerede brukt opp en del av shoppingbudsjettet på fredagen og valgte å skamme seg under dyna etter å ha blitt litt for gira av de kule butikkene og den høye musikken. Andre tok turen til en outlet utenfor sentrum, mens atter andre fortsatte å utforske New Yorks gater. De fleste valgte å avslutte dagen på byens beste burgersjappe – Five guys og på fantastiske Times square.

160410 studietur til New York og Rio - Haugetun Folkehøgskole - elevbilder  (14)Søndagen var alle klassene i Brooklyn på gudstjeneste i Brooklyn Tabernakle Church. Alle syntes dette var en kjempeopplevelse med god musikk, lyd og taler. Etter dette gikk turen over Brooklyn bridge. Sol og klar himmel var med oss da vi gikk over den historiske broen og det ble en flott opplevelse. På kvelden gikk en gjeng på basketballkamp i Madisson Square Garden, her var det show, stemning og spenning. En annen gjeng reiste på fotballkmap på Yankees Stadium for å se på vårt store idol Andrea Pirlo (men også litt på Mix da). Kampen ble ikke den helt store, men stemningen og stadion var topp. Deretter var det bare å komme seg inn til sentrum igjen for å treffe SSS og Puls før hele gjengen tok heisen til tipps i Empire State Building. Det var et fantastisk syn å få denne utsikten over hele Manhatten. Som om det ikke hadde blitt nok inntrykk denne dagen valgte en gjeng å avslutte turen med en liten limotur.

Takk for oss New York, nå reiser vi videre til Rio.