150210 England fotballtur Haugetun Folkehøgskole (3)Mandag 9. februar satte 18 av fotballelevene på flyet til Manchester. De var klare for å oppleve engelsk fotball på sitt beste. Ankomsten på leilighetshotellet var en positiv opptakt i så måte. Flotte rom og god plass, men vi hadde nok greid oss uten fellesdyne i dobbelsengene. Etter at kveldsmaten var fortære på Mc-ern, Fridays eller Pizzaexspressen var det tid for å få seg litt søvn.

Tirsdagen var den store dagen for Liverpoolsupporterne. 9 stk reiste tidlig til Liverpool for å oppleve det andre denne byen hadde å by på, og sett fra et nøytralt ståsted er nok Liverpool en penere by enn Manchester. Etter å ha handla drakter på supporterbutikken og spist burger tok vi turen til Anfield. Her var det folksomt og stemningen var elektrisk når spillerne ankom stadion. Vel inne på dette legendariske stadionet fikk vi virkelig valuta for pengene. En spennende kamp fra A til Å men Tottenham var aldri i føringen. Stemningen var fantastisk og tilslutt stod jubelen i taket når 48000 kunne juble for seier. Det var heller ikke noe minus at både Gerrard og Super-Mario kom på scoringslista. Unitedsupporterne hadde en roligere dag i Manchester. Noen benyttet anledningen til å få en omvisning på Old Trafford, mens andre reiste ut av sentrumskjernen for å få med seg Oldham – Swindon i League One. Vel verdt å få med seg begge deler.

150210 England fotballtur Haugetun Folkehøgskole (18)

Unitedgutta hadde sett frem til onsdagen, når United skulle knuse Burnley på Old Trafford. De fleste var tidlig oppe for å få med seg stemningen i forkant av kampen, mens andre valgte å vente til kampen var i gang med å melde sin ankomst. De fikk ikke den samme festkampen som Liverpoolgjengen dagen før og var ikke helt fornøyde med det van Gaals menn leverte. De kunne allikevel forlate stadion med gleden over tre poeng og tre Unitedscoringer. Liverpoolgjengen fikk derimot være med på nok et fyrverkeri av en kamp. De reiste til Stoke for å se Stoke mot Manchester City. Fra rad seks like bak mål fikk de orkesterplass til fire av fem mål. Kampen endte tilslutt 4-1 til City og stemningen på buss/tog tilbake til Manchester var relativt heftig.

Her kan dere få en liten stemningsrapport:

 

Torsdagen var vi stort sett på reisefot fra morgen til kveld og det var godt å komme tilbake til Haugetun igjen etter en fantastisk innholdsrik og morsom tur.