Reservekeeperen til A-laget gjorde sakene bra og det var bare Ole Erik som greide å overliste han.
Reservekeeperen til A-laget gjorde sakene bra og det var bare Ole Erik som greide å overliste han.

Det var med store forventninger Haugetun reiste til Fredrikstad stadion for det årlige møte med FFK jr. En fantastisk stadion med nytt teppe; her skal Fotball-linja møte selveste FFK jr., et lag som har imponert veldig i oppkjøringen til sesongen.

Haugetun har de seneste årene spilt jevnt med storklubben. Når vi i år besitter et veldig godt lag, hadde vi stor tro på et godt resultat. Haugetun startet bra og kampen var jevnspilt det første kvarteret. Så glapp markeringen på corner og ffk tok ledelsen. Siste halvtimen hadde ffk kontroll, men Haugetun var farlig frempå noen ganger. FFK var effektive og scoret 3 ganger til før pause. Ole-Erik reduserte like før pause assistert av Aleks, noe som gav oss tro på fortsettelsen. Men juniorene hadde god kontroll også i 2 omgang, scoret 2 ganger og vant hele 6-1.

En stor opplevelse til tross for stygge sifre. Å møte et så godt lag var lærerikt. Balltempo, gode ferdigheter og god samhandling preget juniorlaget fra Plankebyen. Framtiden ser veldig lys ut for de røde og hvite.

fotballa fotballa fotballa Ole-Erik

fotballa fotballa Peder

fotballaVebjørn