Årets morsomste kamp er kampen mot FFK jr. Den ble spilt på Fredrikstad stadion dagen før avreise til New York. Det ble en spektakulær kamp med keeper og dommer i fokus.

IMG_8403Vi møter et godt organisert og spillende lag, som har ballen mest til å begynne med, men uten å komme til de helt store sjansene. Etter ca 15 minutter får FFK straffe, men Bjørn Åge gjør en fantomredning og holder ballen. Bare 7-8 minutter senere får de nok et straffespark som igjen reddes av Bjørn Åge. Dette gir oss litt boost og vi kommer mer med i kampen, men ikke lenge etterpå blåses det straffe for tredje gang, og du gjetta riktig, det var FFK som fikk det. Denne gangen scorer de. Ikke nok med det, ti minutter etter blåses det nok et straffespark til FFK, og denne går også inn, selv om Bjørn Åge er på ballen. Vi går til pause med 2-0 i sekken og planlegger å slå tilbake etter pausen.

Vi spiller bedre i annen omgang og får noen halvsjanser i starten av omgangen,. Etterhvert får vi også et par kjempesjanser som vi ikke setter i mål. I løpet av en dårlig fem-minuttersperiode blir vi derimot straffa hardt når FFK scorer to mål og går opp til 4-0. Deretter tar vi litt tak i det og Daniel reduserer på et frekt langskudd og like etter kommer Lasse igjennom om setter ballen til side for keeper og i mål. Kampen ender altså 4-2 et greit resultat ut fra spillet som var. Vi tar med oss en morsom “verdensrekord” med fire straffer imot og en god avslutning på kampen. Bjørn Åge ble tidlig utropt til BB, men befesta den tittelen med en feberredning i andre omgang. Det ble en morsom kveld for gutta og så var det bare å komme seg til Haugetun for å pakke bagen til NY og Rio.

IMG_8393