Onsdag ettermiddag var det klart for årets morsomste kamp. FFK jr på Fredrikstad stadion med hele skolen som tilskuere.

NY3_0717Allerede fra første spark på ballen er det tydelig at det er en inspirert Haugetungjeng som er utpå. Det kriges og jobbes, duellene vinnes og vi dominerer banespillet. Vi ser også ut til å ha en plan i det vi driver med og finspillet kommer mer og mer. Etter ti minutter legger Teo inn fra høyre. Håvard bruker et touch for å legge til rette og skyter via stolpen og ut. Deretter er det Torstein som slår en strøken langpasning til Håvard som forstyrrer keeper slik at ballen triller i mål. Både assist og scoring fra Torstein som viser at jo lenger unna mål han er jo mer målfarlig er han. Deretter er det Olav som slår en utsøkt ball over stopperne. Her er Ole Erik iskald i mottaket og enda kaldere når han chipper ballen over keeper og i mål. Slik fortsetter omgangen, med iherdig jobbing fra hele laget og mye flott spill som gleder både lærere og publikum. Robin får også vist reaksjonen sin når han redder oss etter en sjelden forsvarsglipp. Like før pause må arbeidsmauren Elias kaste inn håndkle pga en kneskade. Han kan allikevel glede seg over å ha spilt en strålende førsteomgang.

Vi fortsetter å dominere andreomgangen og tidlig i omgangen gjør Brian alt perfekt når han skjærer inn i banen og spiller Ole Erik fri. Ole Erik setter den kontant i stolpen, men dessverre ikke inn. Kort tid etter sender Ole Erik sprinteren Knight igjennom. Han felles idet han skal avslutte på femmeteren og blir snytt for en soleklar straffe. Så kommer endelig et velfortjent tredjemål. Darling sender Ole Erik alene mot keeper. Denne gangen gjør han ingen feil og setter den sikkert i høyre hjørne. Vi kjører på videre og Brekke kriger inni feltet og plutselig ligger ballen på tre meter. Han ønsker imidlertid å beholde spenningen i kampen og setter ballen like utenfor mål. Deretter er Darling farlig frempå og header ballen i stanga.

Vi storspiller kampen igjennom og tar med oss både spilleglede og finspill inn i garderoben og begynner å gjøre oss klar for neste utfordring. Morgendagens kamp på Kråkerøy, også på Fredrikstad stadion.

fotballa fotballa fotballa Ole Erik

fotballa fotballa Håvard

fotballa Peder

NY3_0667