140324_Hemsedaltur Haugetun Folkehøgskole (9)Nå er vi på vei hjem etter noen fabelaktige dager i Hemsedal. Vi er 17 stk som har vært på tur. Da vi kom frem på mandagen pakket vi ut og fordelte romma, før noen valgte å ta seg en langrennstur. De andre ble igjen for å slappe av før det var tid for dagens middag, som var pizza. Etter pizza var det tid for bondebridge, noe som ble en fast aktivitet hver kveld etter mat. Vi var alle godt fornøyd med kveldens mat og aktivitet og avsluttet kvelden med å sitte å småprate litt på hyttene før vi sa god natt.

140325_Hemsedaltur Haugetun Folkehøgskole (5)Tirsdag våknet vi opp til skyfri himmel og strålende sol. Forhåpningene til denne dagen økte jo nærmere vi kom bakken. Da alle ski og kort var på plass var det bare å sette igang. Forholdene var gode og stemningen på topp! Til lunsj møttes vi alle for å grille pølser og slappe av litt. Deretter bar det opp i bakken igjen. Etter å ha rent i flere timer var det tilbake på hytta i ca en time for å få seg noe mat før vi returnerte til kveldskjøringa. De som valgt å bli igjen på hytta sørget for at tacoen stod på bordet da vi andre kom hjem etter nok en flott tur i bakken. Perfekt! Etter dette ventet nok en runde bondebridge, før vi avslutta kvelden på samme vis som dagen før.

Onsdagen gikk i samme spor som tirsdagen, bortsett fra at det var overskyet og mer vind. Men dette satte ikke noen stopper for stemningen. Alle, bortsett fra en skadet Henriette og Adina, reiste til bakken. Dagen i bakken ble noe kortere i dag pga tunge bein og litt vind. Etter lunsj reiste vi tilbake til hyttene for å samle krefter til kveldskjøringa. Det ble soving og bollespising som stod på programmet denne pausen. Etter ei vellykka kveldskjøring med spektakulære hopp stod nok en gang maten på bordet når vi kom hjem. Etter å ha spist oss mette på bakt potet var det tid for gele og bondebridge.

140324_Hemsedaltur Haugetun Folkehøgskole (69)Torsdags morgen gikk med til rydding og vasking før vi kom oss av gårde med kurs for Haugetun. Både på vei opp og ned hadde vi jevnlige dopauser og ikke minst måtte vi legge turen innom Meny på Hønefoss som ifølge Anders solgte verdens beste boller. De har virkelig gjort det godt på bollemannen vår som kjøpte 10 stk på vei opp og 20 på returen. Han fant nemlig ut at siden hans økonomiske budsjett ble sprengt på turens første dostopp var det bare å kjøre på.

Utenom denne sprekken har turen vært veldig bra og vi i Hemsedalsgjengen takker for en fantastisk tur.