På lørdag var det duket for årets første elev LT. Puls var første klasse ut, og temaet var de fantastiske 80 årene. 

Klokken 20.00 ble dørene åpnet inn til en neonfarget peisestue og matsal. Bordene var pyntet med blomster, blomsterkranser og glowsticks. I taket skinte det i en diskokule og på bordet stod tacoen klar.

For en gjeng med elever Haugetun har i år. Det var stappfull av hokeysveiser, pastellfargede joggedresser, krepphår og BALL- gensere. Stemningen var helt på topp og vi måtte dra inn ekstra bord og stoler for å få plass til alle. Etter Tacoen ble det servert Brownies og is etterfulgt av gruppebilder på vår 80- talls bildevegg.

Underholdning og konkurranser ble så innledet av en intro/ velkomst dans  fra Puls inspirert av ett TV- program fra 80- tallet. Første konkurranse for kvelden var dans/freez, der alle skulle danse til 80- talls musikk og fryse når musikken ble stoppet. Her var det Melissa, som gikk av med seieren. Etter dette ble elevene delt inn i grupper og skulle lage sine egne innslag av 80- talls danser. Det ble noen helt vanvittig morsomme innslag og nærmest umulig å plukke ut vinnerne, men tilslutt var det laget til Thomas som gikk av med seieren.

Kvelden ble avsluttet av kåring av kveldens beste kostymer. Takk til Janna og Tobias for en vanvittig innlevelse og reise tilbake til 80 årene. Tusen takk til alle, som kom, kledde seg ut, danset og bidro til en vanvittig morsom kveld.

Her er det bare å nyte noen av dansene fra kvelden også kan bildene sees i ukerevyen:

Film

Film