Etter mange mil i buss, bil, fly eller tog ankom 112 elever Haugetun. Spente ansatte tok imot spente elever og etter hvert som praten gikk slapp litt av spenningen taket.

Det hele startet med romutdeling, hvor det store spenningsmomentet var hvem romkameraten var. Deretter var det utpakking, småprat, kaker og kaffe før det offisielle skoleåret startet med velkomstsamling i gymsalen.

Her ønsket rektor Per Morten velkommen, vaktmester Bjørnar og lærerne spilte og sang. Det var også høytlesing av dikt og en bibelfortelling før Per Morten holdt sin åpningstale. Deretter var det tid for klassesamlinger hvor elever og foreldre fikk møte lærerne og høre litt om hva året ville bringe. Etter samlingene hadde serverte kjøkkenet et velsmakende koldtbord før foreldrene forlot skolen og elevene inntok gymsalen for enda mer sosialisering.

På “bli-kjent-samlinga” var det navneleker, fantasi og samarbeidsleker som var redskapet for å lære nye navn før både elever, lærere og stipper ble presentert. Kvelden ble avslutta i matsalen med pizzasnurrer og frukt før en sliten gjeng inntok sitt nye hjem for å tå kvelden.

Utrolig hyggelig å møte så mange flotte elever, så nå gleder vi oss bare til å bli kjent med dere.