Grenland har imponert med å vinne alle kamper denne høsten, så det var jo egentlig planen å stoppe den rekka. Slik ble det ikke.

Vårt første møte gikk av stabelen på Grenland sin hjemmebane, og det virka positivt i starten. Allerede etter to minutter kom Thomas til en avslutning fra to meters hold, men keeper viste klasse da skuddet ble redda. Deretter overtok Grenland banespillet og de pressa oss høyt i banen. Dette resulterte i flere halvsjanser og etter 15 minutter kommer dessverre scoringen. Grenland får blod på tann og putter to til før pause. I andre omgang er vi mer med, uten å skape de store sjansene, og det er dessverre Grenland som scorer de fleste måla også nå. Omgangen ebber ut med 3 Grenland mål og en redusering fra Simen. En fryktelig skuffa gjeng tar fatt på en lang tur hjemover, men mange av spillerne ønsker å være med å revansjere tapet neste uke.

Returoppgjøret skulle også blitt spilt hos Grenland, men pga kulde og is ble det flytta til oss og Østfoldhallen. En skulle jo tro at dette skulle favorisere oss, men det gjorde det ikke. Starten er så dårlig som den kan bli, for selv om vi starter med avsparket så er det Grenland som scorer etter 20 sekunder. Da er det bare å krumme nakken og gyve løs, men Grenland har et sterkt lag som det er vanskelig å møte og de viser nok en gang styrke når de kjører over oss gjennom hele omgangen og leder 4-0 til pause. Andre omgang er mer jevnspilt og den ender målløst. Grenland kan altså juble hele veien tilbake til Vestfold, og vi må bare gratulere og applaudere.

Takk for kampen – We`ll be back!