Vi startet med å reise fra Haugetun til Gardemoen 03:30 på natta (natt til lørdag), noen døgna mens andre sov i to timer før reisen.

160201 blogg latin-amerika linn Haugetun Folkehøgskole (4)Etter vår nattlige tur til flyplassen fortsatte reisen med fly til London. Mange fikk sove på flyet, og når vi var kommet på flyplassen i London begynte flesteparten å kjenne på gleden til å reise til New Jersey. Streng kontroll fra London og videre til New Jersey med hvorfor vi skulle dit og hvor lenge vi ble. + mange sikkerhetskontroller.

Flyet fra London til New Jersey tok ca 8 timer, noen bagateller for noen under flyreisen, men alt i alt en fin flytur – hvor noen fikk sett glimt av frihetsgudinnen 😊.

Fra flyplassen i New Jersey og videre til første hotellet med navn Hilton hotell, fikk alle seg en liten/stor tålmodighetsprøve !!!
Vi startet med å gå inn i en buss som vi trodde gikk til hotellet. Å vi tok feil buss, bussjåføren var utrolig snill, og kjørte oss tilbake til flyplassen – hvor han ringte en annen buss som skulle hente alle 19. Vi venta og vi venta, etter 1 og 1/2 time kom det en buss med plass til 10 stk som kjørte oss dit to ganger. Dårlig kommunikasjon mellom bussene og misforståelser.

Da vi endelig hadde fått lagt fra oss bagasjen og samlet oss alle man alle, hadde bussjåføren så dårlig samvittighet at vi fikk sitte på med de fram og tilbake fra det gigantiske shoppingsenteret. Alle var begeistret over å få vite at vi fikk 3 timer på senteret – hvor alle kunne vandre og kikke og muligens shoppe enten mye eller lite. Vi måtte i tillegg kjøpe middagsmat + frokost til morgendagen (søndag).
Bussturen hjem igjen var nærmest alle på kanten av å falle av setet fordi de var så sliten og tomme for energi pga både tidsforskjell og lang reise.

Tilbake på hotellet hadde alle glede av å høre hvor lenge de kunne sove til neste dag, og ikke minst til å hoppe til sengs før man sovna stående ^^

160131 latin-amerika i New York Haugetun Folkehøgskole 1