De siste ukene har vært utrolig innholdsrike og morsomme, men jo nærmere slutten vi kom jo oftere kom tårene.

Fallskjermhopp gav kick

20 elever reiste til Sverige for å hoppe i fallskjerm. Noen grua seg og andre gleda seg. Det som er helt sikkert er at det ble et gigantisk kick for hele gjengen.

Hverdagsglimt

Jakob gikk bananas med kameraet mot slutten og det resulterte i en mengde blinkskudd. Det er bare å nyte.

Avslutningstur til Sauevika

Siste uka tok vi et døgn i Hvalers skjærgård, nærmere bestemt på Sauevika. I fantastisk vær ble det en drømmetur med kano, bading, konkurranser og mye mer.

Avslutningsmiddag

Årets siste Haugetunkveld tilbrakte elever og ansatte sammen på skolen. Vi starta med en fantastisk middag bestående av indrefilet som hovedrett og is m/rabarbrasaus til dessert. Middagen var også spekka med hilsener og gode taler. Etterhvert gikk kvelden over i underholdning og konkurranser før vi avslutta med en rolig avdeling med både sang, taler og hilsener. Etterhvert gikk gamlingene hjem, men det ble nok lite søvn på elevene denne natta.

Skoleavslutning

Søndag var det tid for den offisielle avslutningen. Utover formiddagen ankom familie og venner og etter kaker, kaffe, pakking og stabling fylte vi opp gymsalen til årets siste samling. Det hele starta med skolekoret, og da var det ikke mange tørre øyne, iallfall ikke i koret. Deretter var det Berit og Christoffer som overtok scenen og de imponerte på både euphonium og piano. Så gikk det slag i slag med elevrådsleders tale, Frans av Assisis bønn, tekstlesing, sang av SSS og hilsen fra Haugetun ved Bernt. Det hele ble avslutta med utdeling av vitnemål og at lærerne sang velsignelsen.

Deretter var det deilig middag før foreldrene prøvde å få med elevene hjem. Det skulle vise seg å bli ganske tidkrevende.

Tusen takk for et fantastisk år folkens!

Filmer

Filmer