Det har vært innholdsrike dager i Roma, en fantastisk flott by. Nå er vi trygt hjemme igjen og ser tilbake på en flott tur.

Dag 4

Søndag var den første dagen vi fikk lov til å sove litt lengre enn halv åtte. Klokken tolv møttes vi utenfor hotellet for å gå til skjelettmuseet. Etter en rundtur inne på museumet gikk turen opp gaten til Hard Rock Café. Det neste som skjedde søndag var at vi møttes utenfor hotellet litt over seks for å gå samlet ned til en koselig taberna i nærheten av fontana dé trevi. Der ble det servert tapas etterfulgt av middag. Etter middag tok flere av oss turen ned til trevi fontenen for å kjøpe en siste is for denne turen.

Dag 5:

Mandag, og hjemreise dag. Klokken litt før elleve møttes vi i resepsjonen for utsjekk, litt etter kom taxiene og kjørte oss til Leonardo da Vinci, Fiumicino flyplass. I halv to tiden lettet vi fra Roma og satte kursen mot Kastrup lufthavn, København. Der var vi i to timer, før vi enda engang lettet og vendte nesen mot Gardemoen. Der ble vi hentet av Juel buss som fraktet oss trygt og godt tilbake til Haugetun.