DCIM100GOPROEn joggetur i Central park, kan man jo si nesten er obligatorisk for treningsentusiaster. Derfor dro Puls, og de som ville fra fotballklassen, tidlig lørdags morgen, til parken for en joggetur. Vi løp i en times tid, etterfulgt av litt styrketrening. VI løp på «stier» rundt i parken, og en dam som var kjempe fin. Det er lett å skjønne hvorfor så mange lokale bruker parken som fritids- og treningssted, fordi parken er relativt fredelig i forhold til resten av travle New York.
Senere på dagen møttes alle klassene på nytt i parken. Vi fikk i oppgave å ta bilder av kjente statuer og områder i parken. Gruppene gikk rundt i parken og så på naturen og serverdighetene. Flere av gruppene ble også så interessert i mange av  gatedanserne som opptrådte rundt omkring, at de heller ble sittende å se på de istedet for å gjøre oppgavene.
150413 Central Park New York Haugetun Folkehøgskole (6)
Noen av oss gikk tur og fikk se på naturen og parkens severdigheter + en skilpadde. Etter turen i parken gikk noen av oss å tok en gondolbane for å se på utsikten. Det var vakkert.
150413 Central Park New York Haugetun Folkehøgskole (2)
En av kveldene fikk vi også tid til en kinotur, og vi så på Fast & Furious 7. Den var kjempe bra og trist. Ellers så har vi bare shoppet veldig mye, og vært ute å gått i flere timer hver dag. De bydelene vi blant annet besøkte, var Soho, Greenwich Village og Brooklyn.