Fredag kveld gikk bussene i skytteltrafikk til Sarpsborg. Det var tid for bowling og lazerworld utover hele natta. 15 lag gjorde seg klare til å konkurrere og stemningen var på topp fra start av.

161209-bowlingnatt-pa-haugetun-folkehogskole-24Elevene hadde gleda seg i lange tider til denne kvelden, og det skulle vise seg å være en riktig vurdering. Da vi ankom bowlingsenteret ble de første tre laga satt igang i lazerworld mens resten gikk igang med bowling. I det mørke lazerlokalet var det høy musikk og mange hinder, så her måtte man bevege seg forsiktig. Det var ikke rent få som løp på en vegg eller ei tønne i iveren etter å ta en av medelevene. Etter 30 intense minutter i mørket var det svette og gira elever som kom ut. Mange hadde en god følelse, men de måtte smøre seg med stor tålmodighet før resultatene ble offentliggjort på mandagen.

161209-bowlingnatt-pa-haugetun-folkehogskole-16I bowling derimot holdt det ikke med gode følelser for her hadde man full kontroll på hvordan man lå an. Det betydde jo ikke at man gav opp av den grunn og det var etterhvert mange som fikk bowla endel runder. For gutta boys var den magiske poengsummen 180. Det var Henrik som oppnådde denne summen og Bjørn Åge var svært nære ved å tukte Henrik, men han mangla dessverre 2 poeng, og det var Henrik som stakk av med gullkjegla. I jenteklassen var det ikke fullt så jevnt. Bowlingfrøken Kathrine trakk det lengste strået med en solid 142-runde, mens Eileen lukta på seieren med sine 136 poeng. Så kveldens andre gullkjegle gikk altså til Kathrine. Gratulerer til begge to og til alle andre som gjorde en formidabel innsats både på bowlingen og i lazeren. En utrolig morsom kveld og natt ble ganske lang, så da var det deilig å ha fri dagen etter.

161209-bowlingnatt-pa-haugetun-folkehogskole-38