150209 Latin-amerika gatefest Haugetun FolkehøgskoleI dag har vi hatt vårt siste prosjektbesøk for denne gang. Turen gikk til Mustard Seed som er en organisasjon for barn med psykiske og fysiske funksjonshemninger. Vi fikk være med på lek så godt det lot seg gjøre. Det var nemlig bare 1 av 22 som hadde taleevnen i orden. Men vi fikk kontakt med barna ved bruk av kroppsspråket.

I dag som flere andre dager spiste vi lunsj på mojitobar. De fleste kjenner nå menyen såpass godt at enkelte komponerer egne “retter”. Selv om været har vært litt av og på med sol og skyer stoppet ikke det den solglade DLA-klassen i å legge seg på stranda.

Det var imidlertid viktig å lade ordentlig opp til kvelden for i kveld var det nemlig tid for hagefest på ekte latinamerikans vis. Vi ble servert grillmat med mye godt tilbehør. Kveldens høydepunkt var derimot dansingen. Vi ble bedt opp til dans av både barn og voksne og alle var selvfølgelig positive til dette. Kvelden var også en god mulighet til å få praktisert spansken. Det hele tok en brå vending når det plutselig begynte å plaskregne. Da avsluttet vi og dro tilbake til hotellet. Den ene mer trøtt en den andre. Det har nærmest blitt en fast “greie” at vi elever nærmest slukkner helt når klokken er passert.