Hvis du liker både byen og skogen, kafèbesøk og kanopadling, kan du få både i ”pose og sekk” på Haugetun!

Skolen ligger i Fredrikstad kommune i landlige omgivelser men allikevel sentralt midt mellom byene Sarpsborg og Fredrikstad. Fredrikstad og Sarpsborg har til sammen ca 150.000 innbyggere. I en radius på 10 min med bil, finner du fire store shoppingsentre, gågater, mange treningssentre, teaterscener, konsertlokaler, kinotilbud, osv,

Det tar ca 10 min å kjøre til Fredrikstad sentrum og 10 min til Sarpsborg sentrum.

Kart Haugetun Folkehøgskole 2a

 

Offentlige transportmidler

Det går buss hvert kvarter mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Det tar ca 10 min å gå fra skolen til bussholdeplassen som ligger på hovedveien mellom disse byene.

Fredrikstad har gode tog- og bussforbindelser med Oslo og utlandet. Se linker på menyen for tog-, buss- og båtforbindelser. Flybuss går fra Fredrikstad til Gardermoen en gang i timen, og tar ca 2 timer.

 

Kart Haugetun Folkehøgskole 1a

Hvordan kommer du til skolen?

Skolens adresse er Haugetunveien 3, 1667 Rolvsøy

Fra Gardermoen Lufthavn: Ta flybussen fra plass B27 til Fredrikstad.

Fra Oslo: Det er gode tog- og bussforbindelser til Fredrikstad.

Fra Fredrikstad: Ta buss mot Sarpsborg på vestsiden av Glomma. Det er avgang hvert kvarter fra spor 3, Glommaringen 109. Gå av ved Rolvsøysund bro. Da er det noen hundre meter å gå langs riksvei 112.

Med bil fra Oslo: Følg E6 mot Østfold. Ta ikke av mot Fredrikstad ved Smart Club, men fortsett på E6 til du kommer til et skilt med bygrensa til Sarpsborg. Da er du ved Soli og en Shellstasjon. Ta avkjøring 9 fra E6 til riksvei 112 mot Greåker. Kjør ca 7 km langs en elv. Skolen ligger på høyre side av veien og det er skiltet Haugetun Folkehøyskole ved veien. Det tar ca en time å kjøre fra Oslo til skolen

Med bil fra Sarpsborg eller Fredrikstad: Kjør riksvei 109 som går mellom Sarsborg og Fredrikstad. Ta av mot Soli på riksvei 112 ved Rolvsøysund bro. Kjør noen hundre meter så er du framme. Skolen ligger på venstre side av veien.

Les mer om mulighetene i Fredriktad og Sarpsborg.