På planen idag stod det Barry’s bootcamp, og for en opplevelse! Lokalet var superfresh, noe som gjør at motivasjonen til en skikkelig svetteøkt ble enda større.

Dagens økt bestod av cardio og styrke, og ble delt inn i fire bolker. Vi starta med styrkedelen, der vi i dag hadde fokus på biceps, triceps og magemusklene. Her jobbet vi i lengre perioder med middels tunge vekter og lite pauser. Etter 15 minutter på gulvet, skulle vi opp på møllene der vi hadde 15 minutter med intervaller. Her kjørte vi lengre intervaller, der vi starta i joggetempo, økte til springetempo og til slutt sprint, før vi fikk en lengre pause på ca ett minutt. En time med cardio og styrke var plutselig over etter to bolker med hver del på 15 minutter.

IMG_2826

I starten av økta, både når det kom til styrkedelen og intervalldelen, var det litt vanskelig å forstå hvor lenge man skulle kjøre en øvelse og når det var pause. Men når vi etterhvert kom inni det og titta litt på dem som trente der fast, ble det mye lettere å forstå hva instruktøren mente. Da ble det også lettere å presse seg enda hardere, spesielt på møllene.

Etter en utrolig bra og slitsom treningsøkt var det mulighet for å kjøpe skikkelig fersk og god smoothie i resepsjonen. Så hadde vi fri fra 12.00 frem til 19.00, da vi igjen skulle møtes for å spise på John’s Pizzeria. Restauranten er i hovedsak en forlatt kirke, og det forklarer også hvorfor det var så høyt under taket med en utrolig flott utsmykning. Her kunne vi velge mellom pizza, pasta, sandwichs og mye mer – og alt smakte skikkelig godt og vi fikk igjen lagt oss gode og mette.

IMG_2830