Puls trente og SSS , SSS var på collegebesøk før dagen ble avslutta med en strålende musical.

160412 studiereise til New York - Haugetun Folkehøyskole (2) aPå tirsdag var Pulsklassen tidlig oppe og klare for en treningsøkt. Vi dro ned til 20th Street for å teste ut Barrys Bootcamp.
Det var litt regn i lufta da vi gikk nedover, så det var godt å komme inn i det nye og fine treningsstudioet på 7th avenue. Vi fikk utdelt hver vår tredemølle, og sammen med en gjeng meget ivrige amerikanere gjennomførte vi en økt, som vekslet mellom intervall løp på mølla og styrketrening. Etter en vel gjennomført økt, feiret vi med en smootie i resepsjonen før Puls fikk seg en velfortjent pause.

160412 studiereise til New York - Haugetun Folkehøyskole (3)_aI Sang scene studio brukte vi store deler av dagen på omvisning ved Brooklyn college. Her møtte vi en tidligere elev fra Haugetun, som har gått på denne skolen.
En professor i studioteknologi snakket med oss om hvordan en hverdag på universitetet kan være. Det var interessant å se hvordan elevene jobber, og hva de får til. Skolen var veldig stor og hadde mange fine bygninger. Vi fikk se konsertsalen og biblioteket som var enormt.

På kvelden dro alle på musikal for å se Les Miserables. Dette var en forestilling som bydde på utrolig vakker sang, og et dynamisk og interessant scenebilde. Vi ble alle mektig imponert, og det var ikke et tørt øye i salen. For SSS var det kult å se hvor annerledes denne musikalen var fra Wicked, som vi hadde sett tidligere i uken. Det er to veldig forskjellige musikaler, men allikevel er de begge utrolig bra på hver sin måte.

160412 studiereise til New York - Haugetun Folkehøyskole (2)