I løpet av året skjer det mye hyggelig på skolen. Her kommer litt av det:

Torsdagskveld

Hver torsdag er det hyggekveld, som oftest i peisestua og det er stort sett stippene som har regien. Det varierer fra år til år hvordan stippene legger opp disse, men konkurranse er ofte et stikkord.

Lørdagstreff (LT)

Hver klasse har ansvar for en lørdagskveld med underholdning av forskjellig slag, og så er det god mat. Da får klassen bestemme menyen, og det blir gjerne mye godt. En av Lt’ene pleier å være Oscarutdeling for beste film. Elevene står for regi og innspilling, og det blir alltid mye å le av.

Turneringer

Turneringer av forskjellig slag blir arrangert, det kan være bordtennis, volleyball, kanonball, futsal eller korridorkamper i ulike grener.

Bingokveld

Bingo høres jo ut til å være litt harry og gammeldags, men det blir utrolig stemning, og masse latter når folk prøver å vinne en kjærlighet på pinne eller noe annet småtteri, over bingobrettet.

Quiz

Quiz er alltid populært. Folk samler seg på lag, og prøver å løse oppgavene som best de kan.

Ironman

Dette er skolens stor styrkeprøve. Navnet er egentlig litt misvisende, for jentene er like ivrige som guttene. Da tilbringes en natt i friluft med lite og merkelig mat! Utholdenhet og krefter settes på prøve. Det må nok sies at langt fra alle hiver seg på utfordringen, men de som prøver seg har alltid morsomme historier på lur når de bare får dusjet og hvilt ut.

Nissekveld

Nissekveld er populært i desember. Alle vil ha julestemning, og ingen er visst for voksne til nissemoro. I adventstiden er adventsgavene viktige også, og ved hver morgensamling trekkes det ut noen heldige som får dagens gave. Om vi kjenner stippene rett blir det også julestemning på kinolerretet.

Julemiddag

Det pyntes med hvite duker, spises julemat og lærerne serverer elevene! Ved julemiddagen har vi alltid gjester på huset, nissen kommer, vi går rundt juletreet, og alle går til julegudstjeneste. Utover kvelden, og kanskje natten også, fortsetter det med underholdning av ymse slag som lærerne står for.

Huskonserter

Musikklinja har alltid stor suksess med sine huskonserter. Da samler alle seg og lytter og klapper for medelevene som virkelig byr på seg selv, til hygge og glede for alle oss andre.

Skoleball

I januar hvert år arrangerer elevrådet skoleball. Da er pyntefaktoren høy, og det er festmiddag og moro.

Party

Party av forskjellig slag, som 80-tallsparty, mafiakveld, russeparty (eller russedager) er morsomme innslag.

Bakekonkurranser

Kaker er godt og bakekonkurranser er populært. Det blir bakt kunstferdige cupcakes, og lagd fantasifulle pepperkakehus,- og alle vil vinne!

Andre småting kan være Elxiabuss som går to ganger i uka, et lite ”sudokumesterskap” eller filmkveld i amfi.