Dagen i dag startet tidlig da vi tok bussen fra Santo Domingo kl. 07:00 med kurs for et spennende land, Haiti.

160204 blogg dla Cecilie Haugetun Folkehøgskole (2)Vi kom fram til Santiago kl. 11:00 hvor vi byttet til bussen som kjørte oss videre til Haiti. Bussturen ga oss mange forskjellige inntrykk, fra den rike delen i Santo Domingo til den fattige delen i Haiti. Da vi skulle over grensen møtte vi på sultne barn som tigger etter mat. De fikk det vi hadde igjen fra bussturen.
Landskapet endret seg også drastisk jo lenger inn vi kjørte. Vi så både frodige og tørkede landskap. Før vi kom inn til byen så vi store områder med få hus, men jo nærmere vi kom byen var husene tettere og det var dårlig standard på husene. Inne i byen der husene står tett i tett er  også veiene veldig dårlige.

Da vi så byen trodde vi at alt skulle være ganske så elendig, så da vi kom fram til hotellet vårt ble vi positivt overrasket. Vi bor på et av de fineste stedene i Haiti et stykke opp i fjellet og har utrolig fin utsikt over hele byen, havet og fjellene rundt.
Folkene her er ekstremt hyggelige og vi fikk en varm velkomst. På kvelden fikk vi servert hamburgere til middag og is til dessert. Alle var veldig sliten etter en lang busstur og det ble en tidlig kveld.