Etter fantastiske dager på Haiti satte vi kursen mot Den Dominikanske republikk klare for nye utfordringer og inntrykk.

160206 blogg dla Haugetun Folkehøgskole (2)Så var det tid for å forlate Haiti til fordel for Den Dominikanske republikk. Avreisen var 07:00 så det var en trøtt gjeng som stod klare for å dra. Etter et så flott og spennende inntrykk av Haiti, var vi spente på hva som ventet oss i Cabarete. Reisen tok oss nesten 12 timer ettersom at bussen hadde litt problemer med girkassa, heldigvis ordnet dette seg fortløpende og det var godt å komme fram tilslutt.
I gatene i Cabarete var det mye farger og alt så så friskt ut, det var en stor forskjell mellom Haiti og her i Cabarete. Man merket at dette var et mer turiststed enn det forrige.
Vi avsluttet en lang reisedag med en fantastisk middag på Allis Surf Camp der vi skal bo resten av oppholdet.
8. februar var dagen for å besøke de funksjonhemmede barna i Mustard Seed. Men før besøket startet vi dagen med en god lang frokost på Campen, hvor vi kunne velge mellom pannekaker med sjokolade, fruktsalat og egg og bacon, noe vi alle var stor fornøyde med. 10:30 var det tid for å sette oss i bussen å reise til Mustard Seed, her var det nok flere spente og nervøse elever. Etter å ha vært der i en og en halv time dro vi alle med et stort smil og satt pris på å få muligheten til å komme på besøk. Det var et ganske emosjonelt besøk, det var trist å se tilstanden barna var i, der de fleste manglet taleevne og og evnen til å gå. På en annen side var det flott å se at de hadde et rent og fint sted å bo, der de fikk riktig behandling og rehabilitering.
Etter besøket tok vi turen videre til Mojito bar, hvor vi skulle spise lunsj, deretter gå videre ned til stranden og slappe helt av resten av dagen.