image3Rett etter vinterferien, kom vi i gang med prosessen av egenskrevne låter. Lars-Erik, kom til skolen og veiledet oss. Han ga oss utrolig mange gode tips! Jeg syntes prosessen har vært utrolig morsom og ikke minst veldig lærerik. Jeg har oppdaget nye sider ved med selv, og det har vært veldig gøy og se hvordan man plutselig fikk ideer som kunne være fine og ha med i låten. Teksten har jeg skrevet selv, og melodien har Lars-Erik fikset. Hadde aldri kommet i mål om det ikke hadde vært for han. Utrolig gøy og få jobbe med han og ikke minst få mange gode råd! Sangen min er veldig personlig, samtidig som jeg føler at de fleste kan danne seg ett bilde, grunnet at dette har berørt en hel nasjon. Låten handler om mine tanker og følelser rundt det som jeg opplevde den 22.juli.2011. Den handler om og stå sammen, og stå opp for de som mistet livet sitt den dagen. Det er en låt hvor tanker og følelser rundt selve dagen kommer frem, men også det å ha tro på at gode dager også er i vente. At hverdagen sakte, men sikkert faller på plass igjen. Jeg gruet meg litt til og høre den når den var ferdig og vise den frem. Siden det er noe jeg ikke snakker om uten at noen finner det ut selv. Så det har vært litt tøft, men samtidig litt godt også. Jeg har fått frem det jeg vil og det er godt og ha en egen låt som beskriver akkurat slik jeg har det, som jeg kan få litt trøst i. Jeg håper den når frem til andre, ikke bare med tanke på utøya, men av egene opplevelser også!