Vi våknet gry tidlig, som hver dag, og nøt en sykt god lørdsgsfrokost bestående av cupcakes, croissanter og kanelboller.

Resten av formiddagen ble tilbring ved bassenget og i solen, med en brus i hånden, og en bok i den andre.

Vi skulle på marked i cap – haitien, og først skulle vi se på matmsrkedet. Vi gikk samla nedover til byen, gatene var hektiske og varme. Trafikken var veldig stressende, og mange mennesker så rart på oss, men også flere som smilte og hilste på oss. Da vi ankom matmarkedet følte vi at vi måtte fokusere på å følge rekka vår, fordi det var så ekstremt mange folk der og flere var kanskje litt påtrengende. Inntrykkene var spesielle, veldig mange rare lukter, folk gikk rundt å bar på kyllinger og høner som de forsøkte å selge. Gjørmete bakke, millioner av fluer, ferskvarer som kylling og geitekjøtt liggende ute i varmen. Alle grønnsakene man kan tenke seg, dekket av støv og fluer, som ikke så veldig fristende ut.

Etterpå dro vi til et litt annet marked, nemlig turistmarkedet. Det besto av en lang rekke med boder, der det ble solgt ulike suvinirer. Armband, skjell, bilder og klær, ofte med «Haiti» på. Alle kjøpte seg ulike ting fra ulike boder, og vi kjøpte i tillegg ting vi skal pynte klasserommet vårt på Haugetun med.

Etterpå dro vi til en koslig restaurant for å spise. Etter en lang dag var det godt å få i seg litt pizza og brus! Når vi var gode og mette, kjørte vi tilbake til hotellet, og nøyt resten av kvelden på bassengkanten. Alt i alt, en veldig spennende dag!